Author Archives: vladithemaster

Може ли да изберем комфортно бельо

By   July 25, 2017

women underwearНеотдавнашно изследване показва, че повече от осемдесетпроцента от американците носят едно и също бельо през в съзнателния си живот. Разбира се това говори, че по-голямата част от хората нямат доверие на модели, като не са чували, не желаят да експериментират с различни материи и модели, тъй като за повечето намирането на нов модел бельо се приема като неудобно при ползването му. Ето няколко съвета как да си подберете приятно и красиво бельо.

Избирайте си вашия размер

За да ви е приятно бельото, то наистина трябва да е и точния номер за Вас. Бельото, което Ви опъва, пристяга и врязва в кожата не е удобно за Вас. Ако си закупувате бельо, бъдете честни с вас си и си вземете Вашия собствен номер, а не малък. Абсолютно никой не иска да си закупува бельо в размер XXL или XL, но ако наистина този е вашия собствен, не се притеснявайте, по-добре си купете този, отколкото по цял ден да се чувствате неудобно. А и не забравяйте, че когато бельото е малък размер от Вашия, то ще Ви пристисква и може би дори ще се вижда много повече, дори и под дрехите.

Винаги гледайте за висококачествени материи

Правилния избор на добрата материя на бельото е много важно. Не малко материи могат да доведат до дискомфорт при носене. Непременно се оглеждайте за гладки и меки материи. Мрежестото бельо и бельо от дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, биха могли да Ви докарат обриви, да Ви одраскат по кожата и да предизвикат запотяване. Добър избор на материи са ликра, кашмир, микрофибър, висококачествен полиестер.

Бельо без шевове

Бельото без шевове се превръща във все по-желано от много жени по света и у нас. Макар, че до огромна степен не забелязваме шевовете по бельото, то много често те биха могли да предизвикат дразнение по кожата, а плюс това да оставят и следи. Затова често когато е възможно носете безшевно бельо, като е приятно и от двете страни и е много удобно при носене на по-впити облекла.

Обгрижвайте бельото си

Подходящата грижа за Бельото ви е от прекалено голямо значение за по-дълъг комфорт. Изпирайте с прах за деликатни тъкани и непременно ако можете ръчно. Прочетете етикетите и перете на коректната програма, в случай, че позлвате автоматична пералня. Прибирайте го правилно сгънато в гардероб с разделители или чекмеджета. Много важно не преизносвайте бельото си. Хвърляйте захабеното си бельо, а не го задържайте в гардероба. Научно доказано е, че неминуемо след Шест месеца нон-стоп носене бельото е правилно да се подменя с ново, като същото важи и за сутиените.

Как работи хипербарната камера?

By   June 23, 2017

барокамераВъзможности на Хипербарната камера

Барокамерите за кислородна терапия са създадени, с възможност да се позволи ефективно и безопасно в тях пациентите да поемат сто процента чист кислород в среда с променливо налягане. През 1962 г.. са направени модификации и подобрения по структурата на капсулата, за да може спокойно тя реално да подхожда на изискванията и стандартите на практиките на хипербарното лечение. Към днешна дата актуалните хипербарни камери имат наистина голямо приложение при лекуване на много болежки.

Типове хипербарни камери

В света има различни типове хипербарни камери например 2-та най-разпространени видове са мултиплейс и моноплейс или с други думи това са камери за индивидуални и групови сесии. Разликите измежду двете камери, освен размерите и в броя пациенти е и в тяхното устройство. За единична терапия нормално са като совалки, в където пациентите лягат на легло и са затваряни в тях, след което се вдига атмосферното налягане като се отпуска 100 процента кислород в капсулата. При груповите камери различното е, че пациентите се настаняват на комфортни седалки, като общия брой на мъжете и жените зависи от размерите на капсулата. А те е възможно да бъдат от 6 до 12 човека. Друга особеност при мултиплейс камерите е, че те могат да са с няколко отделни секции, и да са с друг контрол на налягането, т.е. в едната може да стане по-високо, а във втората по-малко, в зависимост от състоянието на пациентите. Всички хипербарни камери имат 3 основни компонента – главна камера (съд под налягане), източник на налягане (компресор или бутилка с газ под високо налягане) и сбит кислород със система за обдишване или подобна за контролиране на налягане.

Приложения на атмосферното налягане в барокамерата

Докато компресорът върши работа налягането в камерата се повишава. Неминуемо след като настъпи исканото ниво, в барокамерата стартира освобождаване на кислород. Атмосферното налягане се покачва и пациента е подложен на високо съдържание на кислород и натиск, това стимулира и поддържа здравословния растеж и функциите на клетките.

Нежелани реакции на барокамерата

Лечението с кислород в барокамерите обикновено са безопасни и много трудно ще може да отбележим, че имат някакви значителни странични реакции. Всяка една барокамера разполага с възможност за настройване за атмосферното налягане, което при нужда е в състояние незабавно да се понижи. Един от страничните ефекти е дискомфорта в ушите, който изчезва няколко часа след лечението. След различни процедури се е установило, че лекуващите са имали повишени стойности на енергия и поетапни подобрения на проблемите си със здравето след всяка манипулация.

Може ли да купим ново облекло: 3 полезни препоръки за мъже

By   April 27, 2017

clothesВ днешно време, докато модата за мъже значително нашумява и се превръща обект на внимание дори много повече, в сравнение с облеклото на жените, абсолютно всички уважаващи се мъже хубаво е да внимават как точно се появяват на обществени места. Облеклото определя главната неразделна част от 1-вото впечатление, което създаваме и ето защо изборът и вземането им се превръщат в източник на нерви и стрес. Има обаче няколко полезни правила, като е възможно да бъдат от полза на абсолютно всеки мъж да бъде изискан и стилен без излишни мъки.

На челно място, не се водете по правилото, че по-скъпото е препоръчително. Реалността показва, че в наистина много от случаите дрехи, струващи половин заплата не правят даже и на половина толкова добро впечатление, като не много скъпи, но подбрани внимателно и съчетани дрехи. И още нещо – в устрема си да шият отличаващи се маркови дрехи, популярните дизайнери стигат до границата между смешното и екстравагантното.

Още един важен съвет, още повече за тези господа, нямащи малко време да се разхождат по моловете и магазините, е да използват много бързо разрастващите се възможности на онлайн пазаруването. В последно време се появяват все повече шопове за облекла в глобалната мрежа, характерни с разновидната си стока, политика на фирмата, насочена към удобство на клиентите и практически много потенциални способи за доставка и плащане. В днешно време не е на лице истинска опасност стоката да се окаже дефектна и да не ви е по размер, но даже и да намерите съществуващ проблем, непремено ще можете да я върнете в дадения период. Въпреки всичко, никога не забравяйте да прегледате репутацията и имиджа на даденият онлайн магазин и коментарите за самия него, тъй като заедно с коректни и утвърдени магазини, възможно е да случите и на кофти служители, които да се опитат да ви навредят.

Още една важна стъпка при важния избор на облекла е да се проследяват модните тенденции. Макар много често да чуваме съвети да сме индивидуални, много често е възможно да създаде само вреда. Не се стремете да се покажете с дрехите си, тъй като обикновено това ще доведе до смешни съчетания на крещящи облекла, като наистина ви различават от всички останали, но в лошия смисъл. Признак за наистина добър стил и вкус е изборът на дрехи, намиращи се на мода в момента и се комбинират хубаво едни с други.

Посетете сайта ни: зимни якета

Креслата за масажи са удобни за хора на всякаква възраст

By   August 31, 2016

massage chair

Безсъмнено това наистина релаксиращо и недостъпно за всеки джоб удоволствие завоюва повече и повече фенове.

Помните ли, времето когато клетъчните телефони и мобилните компютри бяха само иновативност на пазара и единствено най-заможните се наслаждаваха на точно тези ценни удоволствия? В днешно време обаче тази ситуация е съвсем друга – гсм-и имат даже децата! Превърнали се от елитарно блажено удоволствие в нужда за все повече мъже и жени, Клетъчните телефони са станали неминуемо неразделна част от нашия живот. И то дори само за много малко години!

От споменатото, масажиращите столове е единствено въпрос на време да станат неразделна част от абсолютно всеки дом. По мнението за това, дали те са нужда, наистина няма 2 мнения. А всичко това, че все още са лукс се дължи на много високата цена, определяща се от екстрите, цялото качество на използваните материали и за сега прекалено модерните технологии на различните типове масажиращите техники. Трудно е да не са много скъпи, защото на практика си закупувате робот в къщи.

Изключително полезен робот, който е готов винаги да снеме вашето напрежение по един от най-хубавите способи. Помагач, готов да ви покаже непознати до този момент усещания. Помагач, създаден индивидуално за вашите нужди, за отмора и релакс. Напълно верен на каузата да ви пренесе в света на спокойствието, вашето масажно кресло ще се превърне наистина бързо в най-любимата ви вещ.

Системна грижа и козметика за цялото тяло при мазна кожа

By   July 26, 2016

beautiful hair

За наистина много хора редовната грижа за кожата им се струва наистина труден процес, още повече ако наистина те имат влажна или нежна и чувствителна кожа. Ако обаче кожата Ви е съвсем нормална, би трябвало да се усмихнете, защото има хиляди хубави съвети и напътствия по отношение на това как добре и правилно да се погрижите за нея. Друг допълнителен голям плюс за мъжете и жените със съвсем нормална кожата на лицето и тялото е факта, че налице са изключително богат избор на козметика за тяло и лице, която да отговаря на техните персонални потребности. Безсъмнено, като говорим за грижа за вашата кожа е употребяването на подходящия козметичн продукт, който е необходимо да ползвате всеки ден, но по веднъж. Най-подходящото време от деня за почистване на вашето собствено лице и тяло е вечер малко преди лягане. Друг допълнителен хубав съвет за хората с нормална кожа е използването на ексфолиант за гладка кожа. Добре е нормалната кожа да се ексфолира вашата кожа. На българския пазар налице са значително добри козметични продукти, който вече можете да ползвате. Благодарение на ексфолиантите вие ще махнете загиналите клетки от вашата кожа ви, а разбира се това ще я накара да изглежда здрава и красива.

Изборът на професионални козметични продукти с хидратиращ ефект е много необходимо, ако желаете да притежавате красива кожата на лицето и тялото. Желателно е да ползвате овлажняващата козметика непремено като почиствате тялото и лицето си, за да е възможно хидратиращият агент да се задържи за по-дълго време в клетките. Най-правилно е да извършвате това веднага след душ, особено ако е вечер. Когато си търсите хидратиращи продукти е хубаво да погледнете и към етикета с потребителската информация, за да сте сигурни, че те са идеални за вас.

Кожата на лицето на почти всеки от нас е изложена непрастранно на атмосферните условия и заради точно тази причина е най-добре да ползвате подхранваща и хидратираща козметика за лице, както и околоочен крем, за да отложите появата на нежелани бръчки в тази област.

Друг допълнителен много важен момент е и спокойния и здравословен начин на живот. Плодовете и зеленчуците са природни и естествени антиоксиданти, които подпомагат свежия вид на вашата кожа. Спокойният и здравословен начин на живот и подходящите диети, е възможно да извършат чудеса за вашата кожата на лицето и тялото, дори които и най-скъпите козметични продукти и услуги не биха постигнали.

В този ред на мисли, много хора смятат, че давайки прекалено много финансови средства за скъпи серии козметика за тяло и лице си гарантират много по-хубави постижения. Споменатото също не е на 100% задължително, защото има наистина много други далеч по-евтини серии, които се отразяват изключително по-добре на вашата кожа. Добрия начин да откриете коя е най-подходящата серия козметични продукти за вашата кожа е като пробвате няколко различни по естество и забележите, коя от тях ще има най-благоприятно действие.