Monthly Archives: July 2017

Може ли да изберем комфортно бельо

By   July 25, 2017

women underwearНеотдавнашно изследване показва, че повече от осемдесетпроцента от американците носят едно и също бельо през в съзнателния си живот. Разбира се това говори, че по-голямата част от хората нямат доверие на модели, като не са чували, не желаят да експериментират с различни материи и модели, тъй като за повечето намирането на нов модел бельо се приема като неудобно при ползването му. Ето няколко съвета как да си подберете приятно и красиво бельо.

Избирайте си вашия размер

За да ви е приятно бельото, то наистина трябва да е и точния номер за Вас. Бельото, което Ви опъва, пристяга и врязва в кожата не е удобно за Вас. Ако си закупувате бельо, бъдете честни с вас си и си вземете Вашия собствен номер, а не малък. Абсолютно никой не иска да си закупува бельо в размер XXL или XL, но ако наистина този е вашия собствен, не се притеснявайте, по-добре си купете този, отколкото по цял ден да се чувствате неудобно. А и не забравяйте, че когато бельото е малък размер от Вашия, то ще Ви пристисква и може би дори ще се вижда много повече, дори и под дрехите.

Винаги гледайте за висококачествени материи

Правилния избор на добрата материя на бельото е много важно. Не малко материи могат да доведат до дискомфорт при носене. Непременно се оглеждайте за гладки и меки материи. Мрежестото бельо и бельо от дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, биха могли да Ви докарат обриви, да Ви одраскат по кожата и да предизвикат запотяване. Добър избор на материи са ликра, кашмир, микрофибър, висококачествен полиестер.

Бельо без шевове

Бельото без шевове се превръща във все по-желано от много жени по света и у нас. Макар, че до огромна степен не забелязваме шевовете по бельото, то много често те биха могли да предизвикат дразнение по кожата, а плюс това да оставят и следи. Затова често когато е възможно носете безшевно бельо, като е приятно и от двете страни и е много удобно при носене на по-впити облекла.

Обгрижвайте бельото си

Подходящата грижа за Бельото ви е от прекалено голямо значение за по-дълъг комфорт. Изпирайте с прах за деликатни тъкани и непременно ако можете ръчно. Прочетете етикетите и перете на коректната програма, в случай, че позлвате автоматична пералня. Прибирайте го правилно сгънато в гардероб с разделители или чекмеджета. Много важно не преизносвайте бельото си. Хвърляйте захабеното си бельо, а не го задържайте в гардероба. Научно доказано е, че неминуемо след Шест месеца нон-стоп носене бельото е правилно да се подменя с ново, като същото важи и за сутиените.